CHISENHALE EXTENSION
       
     
IMG_7388_.jpg
       
     
IMG_7368.JPG
       
     
IMG_7373.JPG
       
     
IMG_7370 (2).JPG
       
     
DSC_0110.JPG
       
     
CHISENHALE EXTENSION
       
     
CHISENHALE EXTENSION

Situated in London’s ever changing East End, the terrace house has been sympathetically restored with a contemporary rear extension. The vintage and contemporary bathroom fittings bring life into the Victorian house. The final design results in a modest but minimalist open plan kitchen/dining with floor to ceiling steel glass doors that connect this space to the garden.

Type: Residential
Location: London, UK
Project Architect: Sam Rabin
Client: Private
Project area: 250sqm
Material: Timber, brick, glass, steel
Project Period: 2016 - 2017

IMG_7388_.jpg
       
     
IMG_7368.JPG
       
     
IMG_7373.JPG
       
     
IMG_7370 (2).JPG
       
     
DSC_0110.JPG